El Club Nàutic Calella es va constituir com a entitat privada el 23 d'agost de 1970. Compta actualment amb uns 180 socis i esta ubicat a la platja Gran de Calella, davant de l’estació del ferrocarril.
Disposa d’Escola de Vela reconeguda per la Federació Catalana de Vela, amb la formació de regatistes de múltiples disciplines nàutiques i de on han sortit diversos campions.

El Patí, el windsurf i el caiac son altres alternatives a la vela que pots gaudir al Club.
Son de remarcar l’organització de regates, com Campionats de Catalunya, Copa d’Espanya i les tradicionals Regates Ciutat de Calella, Trofeu President, Trofeu d’Argent i la popular Regata del Freso.
A més, pots gaudir d’un ampli ventall d’activitats complementaries com concursos de pesca des d’embarcació, revetlles, ball, cantades d’havaneres i festes infantils.

Al Club Nàutic disposem d’una important infraestructura per que puguis gaudir de la teva embarcació a motor, vela i motonàutica, amb personal altament especialitzat per donar-te un servei de primera qualitat.
Per si vols regalar-te del sol i la mar, El Nàutic disposa de servei de hamaques y ombrel•les gratuïtes per cobrir totes les necessitats.

Al local social, podràs fruir dels mes populars jocs de taula o veure la TV.

L'àrea infantil, et permetrà descansar a la terrassa veient com juguen els mes petits.

També podràs fer-te els teus àpats a la brasa a la zona picnic.

Ara ja només hi faltes tu. T’hi esperem.

Antonio Mellado Sánchez
President del Club Nàutic Calella

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Cámara IP
CAMPIONAT DE CATALUNYA OPTIMIST PER EQUIPS
CARXOFADA 05-04-2014
CARNESTOLTES 08-03-2014
CALÇOTADA 2014
Felicitació Nadal